Hienoja uudistuksia Power Queryssä

Hienoja uudistuksia Power Queryssä

Power Query -tiimi julkisti tänään kahden kuukauden päivitystauon jälkeen uuden version, joka sisältää monia tärkeitä uudistuksia. Nyt esimerkiksi Power Queryllä tuotuun aineistoon tehdyt kaavasarakkeet säilyvät (!!) tiedon päivityksen yhteydessä kuten myös aineistoon tehdyt ehdolliset muotoilut. Erinomaista on myöskin se, ettei epäonnistunut kysely tyhjennä tulosjoukkoa vaan edellisen onnistuneen kyselyn tulos säilyy.

Palaan joihinkin uudistuksiin tarkemmin lähiaikoina, mutta HExcelligent-juttua odotellessa voit lukea tiivistelmän uudistuksista Power Query -tiimin blogista, joka päättyy lupaukseen: ”We try as hard as possible to improve the quality of Power Query and all of its features.”

Ja uusimman version lataat täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s