Työkalut

Tälle koontisivulle on kerätty erilaisia ilmaiseksi ladattavia HExcelligent-työkaluja, joita voi muokata omaan käyttöön soveltuviksi.

Excel-kalenterit

Päivärahat

Ostoslista

Pitkäveto 1 x 2 ennuste Excelissä

Infograafin kuplien toteutus Excelillä

  • Infograafin kuplat Excelillä -työkalulla voi luoda halutun määrän kuplia, neliöitä ja nelpyröitä, joiden pinta-alat määräytyvät syötettyjen lukujen perusteella. Käyttäjä voi määrittää suurimman muodon halkaisijan ja muut muodot skaalautuvat sen perusteella. Kuplat voi kopioida Excelistä esim. Adobe Illustratoriin, mihin ne kopioituvat vektorigrafiikkana.

Metron matka-aikataulukko Excelissä

Rakentamisen tiedonantomenettely

  • Olen toteuttanut Verottajan rakentamisen tiedonantomenettelyyn  Excelin Power Query -pohjaisen ratkaisun, jonka voi räätälöidä organisaation tietojärjestelmiin sopivaksi. Toteutus perustuu Power Queryyn, jolla yhdistellään urakka- ja työntekijätiedot (jos niihin liittyvät tiedot ovat saatavilla esimerkiksi laskutuksesta, projektinhallinnasta, osittain syötettynä luettelodatana, jne.). Ratkaisun avulla lopputuloksena syntyy työntekijä- ja urakkatietojen siirtotiedostot verottajan vaatimassa muodossa ja siirtotiedostot voi ladata verhohallinnon ilmoitin.fi -palvelun kautta. Ratkaisu räätälöidään yrityskohtaisesti. Ota yhteyttä (p. 045 – 351 9075), jos haluat lisätietoja.

Katso myös

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s