Tarkista Excelillä ikäsi

Tarkista Excelillä ikäsi

Vietimme eilen tuplajuhlaa. Minä vanhenin vuodella ja puoliso hoksasi vastaavasti nuortuneensa. Jos sinäkin olet jo siinä iässä, voit tarkistaa alla olevan laskurin avulla, mikä se ikä onkaan ja paljonko kakussasi on kynttilöitä.

Jos selaimesi näyttää alla olevan päivän muodossa 12/31/1900, syötä päivä k/p/vvvv -järjestyksessä tai vastaavasti 31.12.1900 muodossa p.k.vvvv. Upotettu Excel Web Apps -komponentti ei toimi jouhevasti kaikilla mobiililaitteilla. Esimerkiksi  iOS:ssä voi olla hankala saada näppäimistö esiin (kokeile solun tuplanapautusta).

Jos lataat työkirjan itsellesi, huomaat että taulukossa on käytetty DATEDIF (PVMERO) -funktiota, jota ei löydy Excelin funktioluettelosta. Kyseessä siis funktio, jota Microsoft ei ole dokumentoinut, mutta joka on ollut Excelissä aina. Katso lisätietoja esimerkiksi täältä.

Löydät muita HExcelligent-työkaluja täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s