Vastaa HExcelligent-kyselyyn ja tutki vastauksia Power BI -raportissa

Vastaa HExcelligent-kyselyyn ja tutki vastauksia Power BI -raportissa

Power BI -palveluun julkaistuja vuorovaikutteisia raportteja voi jakaa julkisina linkkeinä ja raportteja voi myös upottaa upotuskoodin avulla nettisivuille.

Laadin leikkimielisen kävijäkyselyn Excel Onlinella (Excel Survey) ja tein vastauksista vuorovaikutteisen Power BI raportin.

Ilahtuisin kovasti, jos avustaisit datan keruussa vastaamalla HExcelligentin leikkimieliseen vierailijakyselyyn. Vastaaminen kestää vain minuutin, minkä jälkeen voit jo tutkia muiden vastauksia.

Power BI suorittaa raportin automaattisen päivityksen noin tunnin välein, joten omat vastauksesi ilmestyvät raporttiin viiveellä.

Linkki Excel Onlinella toteutettuun kyselyyn: Kysely

Linkki vuorovaikutteiseen raporttiin: Power BI raportti

Raporttisivut näkyvät ikkunan alaosassa. Kaavioiden joukossa on Mekko-niminen Power BI -visualisointi, joka on saanut inspiraationsa Marimekosta. Näet myös vastaajat uiskentelemassa akvaariossa, löydätkö joukosta oman nimesi?

kalat

Nimesi ilmestyy myös raportin sanapilveen. Mitä useampi vastaus sitä isompi nimi!

sanapilvi.png

Jos haluat itse kokeilla Excel-kyselyä ja sen julkaisemista Power BI -palveluun sekä jakamista linkkinä, lue tämä ohje: http://christopherfinlan.com/2016/02/07/how-to-create-surveys-in-onedrive-and-view-the-results-in-power-bi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s