Power BI visualisointien julkaiseminen nettiin

Power BI visualisointien julkaiseminen nettiin

Power BI:stä voi nyt virallisesti julkaista raportteja kenen tahansa internetin käyttäjän katsottavaksi. Lähes viisi kuukautta preview-vaiheessa ollut toiminto on vihdoinkin virallinen Power BI -ominaisuus ja avoin julkaiseminen on mahdollista olipa raportit toteutettu maksuttomalla tai maksullisella Pro-versiolla. Samanaikaisesti ominaisuuden julkistamisen yhteydessä Microsoft avasi Gallerian, johon kuka tahansa voi lähettää julkaistuja raportteja tai käydä katsomassa visualisointi-ideoita muiden raporteista.

Publish to Web (Julkaise verkkoon)

    1. Jos olet laatinut raportin Power BI Desktopissa, julkaise se ensin powerbi.com -palveluun (Home > Publish).
    2. Siirry raporttiin, jonka haluat jakaa ja valitse File > Publish to web (Tiedosto > Julkaise verkkoon).publish to web

Power BI varoittaa avoimesta julkaisemisesta, jonka jälkeen voit kopioida joko julkisen linkin tai upotuskoodin, jos aiot upottaa sisällön nettisivulle kehykseen.

Jos haluat tarkistaa mitä olet julkaissut tai haluat katkaista julkaisemisen, valitse Settings > Manage Embed Codes (Asetukset > Upotettujen koodien hallinta) ja poista tai kopioi linkki kolmen pisteen avulla.

manage embed codes

Katso jakamani Euroviisuvisualisointi.

Lisätietoja

Yrityskäytössä Power BI -palvelun ylläpitäjä voi tällä hetkellä joko sallia ominaisuuden käytön kaikille tai poistaa sen kaikilta. Tällä hetkellä ei vielä ole mahdollista hallinnoida ominaisuuden käyttöä käyttäjä- tai käyttäjäryhmäkohtaisesti.

Jos sinulla ei vielä ole powerbi.com -tiliä, mutta haluat ryhtyä laatimaan ja jakamaan visualisointeja, tarvitset kirjautumiseen yrityksen/organisaation sähköpostiosoitteen, sillä powerbi.com:iin ei voi kirjautua yleisillä sähköpostiosoitteilla kuten live.com tai gmail.com.

Linkkejä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s